سایت ساز رایگان افزایش رتبه الکسای قانونی فروش مکمل های بدن سازی مجاز نکس وان موزیک - دانلود موزیک جدید اپلود سنتر عکس و فایل رایگان فراز هاستینگ|بهترین خدمات هاستینگ هاست وبلاگدهی حرفه ای
بستن تبلیغات [X]
مهاجرت به کانادا و گرفتن ویزای تحصیلی کانادا بدون مدرک زبان
loading...

طراحی سایت

آنفایو بازدید : 2 شنبه 24 آذر 1397 زمان : 14:05
امتیاز :
نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر


مهاجرت به کانادا و گرفتن ویزای تحصیلی کانادا بدون مدرک زبان

با توجه به این موضوع که گرفتن مدرک زبان و نمره مورد قبول آن برای گرفتن پذیرش و ویزا یکی از مشکلاتی است که همواره کسانی که قصد مهاجرت دارند با آن روبرو هستند ؛سعی ما در این است که به شما کمک کنیم برنامه هایی را برای مهاجرت انتخاب کنیم که با بالاترین امتیاز موفق به اخذ ویزا گردید.

مهاجرت به کانادا و گرفتن ویزای تحصیلی کانادا بدون مدرک زبان

مهاجرت به کانادا و گرفتن ویزای تحصیلی کانادا بدون مدرک زبان موضوعی میباشد که دانشجویان زیادی در پی آن هستند و میخواهند شرایط ویزای تحصیلی کانادا بدون مدرک زبان را بدانند تا در صورت داشتن شرایط برای ویزای تحصیلی کانادا بدون مدرک زبان اقدام نمایند به همین خاطر ما در این مقاله در خصوص ویزای تحصیلی کانادا بدون مدرک زبان مطالبی را برای دوستداران این موضوع ارائه داده ایم .

ویزای تحصیلی کانادا بدون مدرک زبان امری نا شدنی نخواهد بود اما میتوان گفت که شرایط سختی پیش روی متقاضی وجود خواهد داشت ، همانطور که میدانید اکثر دانشگاه های کانادا از متقاضی مدرک زبان انگلیسی و یا فرانسوی درخواست میکنند اما برخی از دانشگاه های این کشور به طور مثال دانشگاه های خصوصی ،کالج های فنی ویزای تحصیلی کانادا بدون مدرک زبان را برای متقاضی صادر میکنند .

متقاضی برای دریافت ویزای تحصیلی کانادا بدون مدرک زبان باید با توجه به شرایط دانشگاه اقدام کند به طور مثال برخی از دانشگاه ها ابتدا پذیرش را به دانشجو خواهند داد و بعد از دریافت ویزا متقاضی به کانادا میرود و در در آنجا از او یک آزمون زبان گرفته خواهد شد تا سطح زبان دانشجو مشخص شود و اگر نیاز باشد اوباید دوره های زبان انگلیسی و یا فرانسوی را در کالج سپری کرده و سپس به دانشگاه راه یابد .

پذیرش تحصیلی کانادا بدون مدرک زبان

پذیرش تحصیلی بدون مدرک زبان در سراسر دنیا امری دشوار میباشد و اگر شما خواهان دریافت ویزای تحصیلی کانادا بدون مدرک زبان میباشید باید این نکته را به خاطر داشته باشید که داشتن مدرک زبان آیلتس و یا تافل میتواند شانس دریافت ویزا را برای شما بیشتر کند پس اگر میتوانید حد نصاب نمره زبان را کسب کنید شرایط برای شما مناسب تر خواهد شد .

جهت مشاوره حقوقی با ماتماس بگیرید.۰۲۱۲۶۱۱۶۶۹۱

برخی از کشورها شرایط راحتتری برای پذیرش تحصیلی بدون مدرک زبان برای متقاضیان به وجود آورده اند این کشورها به این شرح میباشد :اتریش ، دانمارک ، سوئد که به راحتی میتوانید پذیرش تحصیلی بدون مدرک زبان را نیز دریافت کنید ، شایان ذکر میباشد که ویزای تحصیلی کانادا بدون مدرک زبان هم برای استان هایی مانند کبک به راحتی اخذ میگرد

ارسال نظر برای این مطلب

نظر شما در مورد این مطلب پس از تایید نویسنده سايت نمایش داده خواهد شد.

نام شما :
پست الكترونيك :
سایت / وبلاگ :
نظر شما :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نحوه ارسال :
کد امنیتی :

تعداد صفحات : 2

درباره ما
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 159
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : [Ip_Today]
  • آی پی دیروز : [Ip_Yesterday]
  • بازدید امروز : 45
  • باردید دیروز : 28
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 130
  • بازدید ماه : 546
  • بازدید سال : 546
  • بازدید کلی : 5002
  • کدهای اختصاصی