سایت ساز رایگان افزایش رتبه الکسای قانونی فروش مکمل های بدن سازی مجاز نکس وان موزیک - دانلود موزیک جدید اپلود سنتر عکس و فایل رایگان فراز هاستینگ|بهترین خدمات هاستینگ هاست وبلاگدهی حرفه ای
بستن تبلیغات [X]
ویزای جستجوی کار آلمان (job seeker for Germany) چیست؟
loading...

طراحی سایت

آنفایو بازدید : 5 دوشنبه 12 آذر 1397 زمان : 14:36
امتیاز :
نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

ویزای جستجوی کار آلمان (job seeker for Germany) چیست؟

قلب اروپا کشور آلمان است و به دلیل داشتن اقتصاد پویا، کمترین آمار میزان بیکاری و صنعت عالی در بسیاری از زمینه ها، و همچنین نیاز به فرد متخصص دلیل اصلی اقدام افراد برای ویزای جستجوی کار آلمان است.

همانطور که از نام ویزای جستجوی کار آلمان(job seeker) پیداست، این نوع ویزا به کسانی که علاقه مند به کار در کشور آلمان هستند توسط سفارت آلمان در تهران داده میشود. متقاضی می تواند بعد از پروسه تقریبا 1 ساله(زمان مصاحبه سفارت آلمان حدودا 1 سال است) این ویزا را اخذ نماید. مدت اقامت شما با این ویزا 6 ماه است و در طی این مدت فرد می بایست به صورت حضوری شغل مورد نظر خود را در کشور آلمان پیدا کند.

حالا سوالی پیش می آید که آیا همه میتوانند برای اخذ این ویزا اقدام کنند یا خیر؟

در جواب باید بگم که این ویزا به متخصصانی که حداقل 1 سال سابقه کاری مفید دارند داده میشود. سابقه کاری در کشور آلمان جز ملزومات مصاحبه و ادامه روند کار محسوب میشه چرا که براساس نتایج حاصل شده از سایت کاریابی جمهوری فدرال آلمان، سابقه کاری یکی از الزام های خیلی مهم برای اخذ ویزا از طرف سفارت آلمان و همچنین پیدا کردن کار مناسب در کشور آلمان است. پس شما با رزومه کاری وارد کشور آلمان می شوید.

چه تخصص هایی برای شرکت ها ی آلمانی مورد نیاز است؟

تخصص هایی نطیر:

  • مهندسی خودرو و فلزات
  • مهندسی مکانیک
  • مهندسی جوش
  • مهندسی برق
  • مهندسی کامپیوترو فناوری اطلاعات با گرایشات نرم افزار و سخت افزار
  • مهندسی ساخت و تولید
  • مهندسی عمران و ساخت وساز
  • مهندسی کشاورزی و دامپروری
  • مهندسی دارو
  • مهندسی پزشکی
  • پزشکی و پرستاری
  • دندانپزشکی و امور کلینیک
  • MBA و DBA
  • حسابداری و منابع انسانی
  • اقتصاد و مدیریت بازرگانی
  • انیمیشن و گرافیک رایانه

از تخصص هایی است که همیشه کشور آلمان به دلیل کمبود نیروی کار جوان و رشد جمعیت منفی به آنها نیازمند است.

چه مدارکی برای اخذ این ویزا نیاز است؟

طبق گفته سفارت آلمان، برای اخذ این ویزا تمامی مدارک زیر مورد نیاز است:

– پرکردن فرم درخواست برای اقامت بلند مدت / روادید بلند مدت

– عکس گذرنامه – سیاه و سفید یا رنگی به ابعاد 35 در 45 میلیمتر که قدیمی تر از 6 ماه نباشد.

– شناسنامه

– مدرک اقامت بعد از ورود به جمهوری فدرال آلمان

میتونه دو حالت داشته باشه:

الف) رزرو هتل

ب) دعوتنامه غیر رسمی(formlos) از دوستان یا خویشاوندان در آلمان

– ترجمه مدرک تحصیلی در ایران (انگلیسی یا آلمانی).

– تایید اعتبار مدرک تحصیلی شما در آلمان ( این مقاله بخونید).

– مدارکی مربوط به فعالیت شغلی شما در ایران و یا خارج (به انگلیسی یا آلمانی ترجمه شود).

– ترجمه رزومه متقاضی به زبان آلمانی یا انگلیسی

– انگیزه نامه ( این مقاله بخونید).

– مدارکی دال بر تمکن مالی جهت تأمین هزینه های کل مدت اقامت

دارا بودن یکی از دو موارد زیر الزامیست:

الف)گواهی بانکی مبنی بر موجودی حداقل معادل 4320 یورو در حساب بانکی خودتان در ایران (در روادید 4320گواهی بانکی مبنی بر موجودی حداقل معادل شما قید خواهد شد که این مبلغ می بایست در زمان ورود به آلمان همراه شما باشد و می بایست در آلمان یک حساب بانکی بلوکه(Sperrkonto) باز کنید).

ب) –تعهدنامه(دعوت نامه رسمی – Verpflichtungserkl)

– برای ویزای جستجوی کار آلمان مدرک زبان انگلیسی یا آلمانی سفارت از شما نمیخواهد اما شما میبایستی تا سطحی که برای مصاحبه در آلمان نیاز دارید پیش برید( معمولا سطح B1) پس به سراغ آموزش زبان آلمانی بروید..

ارسال نظر برای این مطلب

نظر شما در مورد این مطلب پس از تایید نویسنده سايت نمایش داده خواهد شد.

نام شما :
پست الكترونيك :
سایت / وبلاگ :
نظر شما :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نحوه ارسال :
کد امنیتی :

تعداد صفحات : 2

درباره ما
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 155
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : [Ip_Today]
  • آی پی دیروز : [Ip_Yesterday]
  • بازدید امروز : 77
  • باردید دیروز : 404
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 571
  • بازدید ماه : 846
  • بازدید سال : 3745
  • بازدید کلی : 3978
  • کدهای اختصاصی